
رژیم عربستان سعودی در پلیدی و زشتی پرچمدار است و در واقع کلکسیونی از جنایت علیه بشریت است.کشوری که پایبند به هیچ قانون و مقرراتی نیست و بزرگترین ناقض حقوق بشر و البته حامی گروههای تروریستی خوانده میشود. این در حالی است که دبیر کل سازمان ملل متحد ۲۶ خرداد ماه جاری، ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در یمن را از یک فهرست سیاه این سازمان که مربوط به نقشآفرینی در مرگ کودکان و نقض حقوق آنان است، خارج کرد.
روزنامه فرامنطقهای القدس العربی ضمن انتقاد شدید این اقدام گوترش، گزارش داد، گزارش سالانه گوترش درباره حقوق کودکان در مناطق درگیریهای مسلحانه میبایست «لیست ننگی» برای تمامی کشورها و گروههای ناقض حقوق کودکان میبود، ولی بر عکس، به لیست ننگی بدل شد که ناکارآمدی سازمان ملل را نشان داد.
اقدام سازمان ملل
به گزارش این روزنامه، این اقدام گوترش در برابر تجاوزات بسیار بزرگ است، ولی از بیم آنکه به خاطر گفتن واقعیت، سازمان ملل در معرض فشارهای مالی و سیاسی قرار گیرد، چنین اقدامی انجام داد.
بنا بر این گزارش، گوترش در گزارش اخیر خود، نام ائتلاف سعودی-اماراتی را از لیست مذکور حذف کرد؛ ائتلافی که در سال ۲۰۱۹، مدارس و بیمارستانهای یمن را آماج حملات خود قرار داد و ۲۲۲ نفر از کودکان یمنی را به خاک و خون کشید.
هرچند که نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور کودکان و درگیریهای مسلحانه در توجیه حذف نام ائتلاف سعودی
از لیست مذکور، ادعا کرده که به خاطر «کاهش بسیار و مداوم کشتار» کودکان یمنی توسط این ائتلاف بوده است،
اما «بان کی مون» دبیر کل پیشین سازمان ملل اعتراف کرده بود که در سال ۲۰۱۶ به خاطر فشارهای عربستان سعودی مجبور شده بود، نام این کشور را از لیست مذکور
حذف کند. در واقع ریاض تهدید کرده بود که در صورت عدم حذف نام این کشور، تأمین مالی بودجه سازمان ملل را قطع خواهد کرد.
بانکیمون در آن زمان اظهار کرد که عربستان سعودی سازمان ملل را برای خروج از این فهرست تحت فشارهای شدید قرار داده و آن را به قطع کمکهای مالی تهدید کرده است. تنها یک روز بعد از درج نام ائتلاف سعودی در این فهرست، سیاه بانکیمون تسلیم فشارها شد و از تصمیم خود عقبنشینی کرد.
کارنامه سیاه پلیدان
ریاض علاوه بر نقض حقوق بشر علیه شهروندان خود و شهروندان خارجی در داخل کشور و منطقه، بانی یا حامی گروههای تروریستی بسیاری چون القاعده، داعش، منافقین، الاحوازیه و … در منطقه و جهان است که جنایات فراوانی علیه مردم افغانستان، عراق، سوریه، یمن و ایران انجام داده اند. حتی آمریکا به عنوان حامی بی چون و چرای ریاض هم، از اقدامات تروریستی این گروه ها مصون نبوده که اقدام تروریستی ۱۱ سپتامبر یکی از آنهاست.
علاوه بر گروه های تروریستی ساخت رژیم سعودی، مقامات رسمی آن رژیم نیز در اقدامات تروریستی و آدم ربایی ید طولایی دارند: ربایش نخست وزیر لبنان، نقش دیپلمات سعودی در حادثه ۱۱ سپتامبر که اخیرا توسط دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا برملا شد، تیراندازی یکی از افسران سعودی در پایگاه پنسیکولای آمریکا که منجر به مرگ و مجروحیت تعدادی از سربازان شد و سلاخی جمال قاشقجی به دست مامورین دولتی در سرکنسولگری رژیم سعودی در استانبول، نمونه های بارز آن هستند.
سابقه پرداخت رشوه
این رژیم برای فرار از موانع به وجود آمده به خاطر افشاگریهای سازمانهای بینالمللی حقوق بشری چون سازمان عفو بینالملل و دیدهبان حقوق بشر در مورد جنایات این رژیم و برای تداوم خریدهای تسلیحاتی به مقامات ذیربط کشورهای مختلف (برای نمونه، مقامات فرانسوی) رشوههای کلان پرداخت کرده و میکند.
رژیم ریاض برای گسترش جنگ، خونریزی و ویرانی در جهان از طریق گروههای تروریستی و مشارکت مستقیم، مطابق با آمار و ارقام ارائه شده توسط سیپری سوئد، به پنجمین کشور بزرگ خریدار تسلیحات نظامی تبدیل شده است و هشت درصد تولید ناخالص این کشور صرف هزینههای نظامی میشود.