
مبارزه با فساد و کاهش اطاله دادرسی مقبول طبع مردم است
در یک سال اخیر که در دستگاه قضائی کشور مبارزه با فساد، کاهش اطاله دادرسی و جلب رضایت مردم را در دستور کار قرار داده است این رویکرد مقبول طبع مردم گردیده است.
هفته نامه حامی عدالت در آستانه هفته قوه قضائیه رویکرد یک ساله این نهاد را در جلب رضایت عموم مردم به ویژه مراجعین به مجموعههای قضائی و شبه قضائی مورد رصد و بررسی قرار داده تا در این باب با هدف بیان نقاط قوت و کاستیهای احتمالی سنجش و کنکاشی انجام دهد.
احمد کاظمپور که برای پیگیری پرونده خود به دادگستری مراجعه کرده بود در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: مسئولان قضائی با تکریم و احترام ارباب رجوع سعی میکنند تا در کوتاهترین فاصله زمانی پاسخگو باشند که در این زمینه به نظر میرسد از بروکراسیهای زاید اداری و برخی کاغذبازیهای مرسوم در این نهاد کاسته شده است.
وی با بیان اینکه پاسخگوئی شفاف خود مانع اطاله دادرسی شده و مراجعین عمده کارهای خود را از طریق سامانههای الکترونیکی به شکل غیرحضوری پیگیری میکنند، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا در ماههای اخیر بر روند ارائه خدمات الکترونیکی در مجموعه قضائی افزوده شده به طوری که در دو ماه اخیر بیش از ۵ بار از طریق سامانه ثنا اطلاعات پرونده به بنده ارسال شده است.
این شهروند اردبیلی افزود: این اقدام نه تنها به صرفهجوئی هزینههای جاری کمک کرده بلکه مانع از معطلی مراجعین و سردرگمی آنها در راهروهای دادگاه شده است.
مریم حسینی دیگر مراجعه کننده به دادگستری اردبیل در خصوص تحول در دستگاه قضایی بیان کرد: ما رفتار حسنه و قابل احترامی را از مسئولان قضائی اردبیل از بدو ورود مشاهده کردیم که این امیدواری را برای رسیدگی به مشکلات مردم در اسرع وقت و با نهایت دقت و سرعت ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه بارها در رسانهها از عملیاتی شدن حقوق عامه و پایبندی همه افراد به این اصول و قواعد سخن به میان آورده است، افزود: اگر در این دوران مسئولیت رئیس قوه قضائیه تنها یک مشکل اساسی آن هم در اطاله دادرسی در این مجموعه رفع شود، موفقیتی بزرگ برای مجموعه قضائی کشور خواهد بود.
این شهروند اردبیلی گفت: این کاهش اطاله دادرسی نه تنها به تعیین تکلیف پروندههای انباشت شده در شعبات مختلف کمک خواهد کرد بلکه زمینه رضایتمندی مردم و جلب اعتماد آنها را به نهاد قضائی فراهم میآورد.
= الکترونیکی شدن ابلاغهای قضائی مردم را
به سرعت خدمات امیدوار کرده است
اما یکی از وکلای حاضر در دادگستری اردبیل نیز با بیان اینکه اقدامات موثر رئیس قوه قضائیه به تقویت نگاه مثبت به مجموعه قضائی در بین آحاد جامعه کمک کرده است، تصریح کرد: آنهایی که دادگستری و مجموعههای قضائی را ملجا و پناهگاه خود در دفاع از حق و حقیقت میدانند امیدوار به قدرتمندی و تعامل دوسویه این نهاد با مردم هستند.
یوسف حسنزاده بیان کرد: با اقداماتی که مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه در حمایت از وکلا و همچنین تسهیل امور مردم در مراجعه به شاغلین این حوزه نموده شرایط مساعدی فراهم شده تا به دور از نگاههای قبلی و حاشیههای ایجاد شده در یک فضای انگیزشی و کمک به حل و فصل پروندههای قضائی بتوانیم کارها را حتی به شکل معاضدتی به پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: در مجموعه قضائی اعم از سطح ملی و استانی تحولات خوبی در حال شکلگیری است که در این باب حضور سیدناصر عتباتی در راس مجموعه قضائی استان که خود حامی و پشتیبان وکلا، کارشناسان و دیگر اعضای خانواده قوه قضائیه در اردبیل است، فرصتی برای استان محسوب میشود تا تحولات امیدبخشی در این بخش اتفاق بیفتد.
وی تصریح کرد: در کنار کاهش بار مراجعات مردمی وکلا نیز، با طراحی سامانه ثنا پیگیریها و اقدامات تسریع شده و یک روند مثبت و روبه جلویی را در صدور ابلاغیهها و اجرائیه از طریق این سامانه شاهد هستیم.
= رویکرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد بینظیر است
یکی دیگر از مراجعین به دادسرای انقلاب اسلامی اردبیل اظهار کرد: در سالهای اخیر مجموعه قضائی در کنار همه اقدامات مثبت و شایسته برای سهولت کار مردم و مراجعین و سرعت رسیدگی به پروندهها در حوزه پیشگیری نیز اقدامات مثبت و موثری را انجام داده است.
مریم بخشی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن آیتالله رئیسی مجموعه قضائی در حال تحول است و مبارزه بیامان با فساد آن هم به شکل سازمان یافته از درون این قوه و تشکیلات مرتبط با آن آغاز شده است.
این شهروند اردبیلی بیان کرد: مردم با مشاهده این شرایط و برخورد قاطع با عوامل و عناصر زمینهساز فساد، امیدوار به سالمسازی فضای اجرایی و اداری شده و به نوعی دیدگاه مثبت و قابل اعتمادی به ارکان نظام اسلامی پیدا میکنند.
بخشی اضافه کرد: در محاکم قضائی شرایط مثبت و مناسبی در تکریم ارباب رجوع و همچنین کاهش اطاله دادرسیها به وجود آمده که جای دارد از هدفگذاری و رویکرد قوه قضائیه در جلب اعتماد مردم قدردانی کنیم.
یکی دیگر از مراجعین به شورای حل اختلاف اردبیل به حل و فصل بسیاری از پروندههای قضائی با محوریت صلح و سازش اشاره کرد و گفت: با تقویت نهادهای شبه قضائی به ویژه شوراهای حل اختلاف و مشاورههای خانواده جلوی بسیاری از آسیبها و دغدغهها گرفته شده است.
مریم امانی افزود: با تقویت شوراهای حل اختلاف نه تنها از میزان ورودی پروندهها به مراجع قضائی کاسته شده بلکه یک فضای مناسب در جامعه در راستای گسترش فرهنگ اطمینان بخش صلح و سازش شکل گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در همه بخشهای قضائی مسئولان تلاش میکنند تا روحیه مردمداری و کمک به حل مشکلات مردم را در دستور کار قرار داده و به نوعی به قضازدایی و کاهش ورودی پروندهها به محاکم کمک کنند.
= کاهش طلاق با ارائه مشاورههای خانواده
توفیق دستگاه قضاست
یک شهروند اردبیلی نیز که برای پیگیری پرونده خانوادگی در شعبات دادگستری حاضر شده بود، به خبرنگار حامی عدالت گفت: حرکت خوبی در راستای کاهش آثار روانی و اجتماعی طلاق اندیشیده شده تا مرحله به مرحله و با ارائه مشاورههای تخصصی جلوی این آسیب اجتماعی گرفته شود.
نسرین جابری اظهار کرد: به نظر میرسد تحولات اخیر روی داده در دستگاه قضا به نفع استحکام بنای خانوادهها و رفع مشکلات زوجین بوده تا آرامش نسبی به این نهاد مقدس برگردد.
وی اقدام حجتالاسلام رئیسی را در راس قوه قضائیه و انتصاب دکتر علی بهادری جهرمی به عنوان رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه را سرمنشا بسیاری از برکات برای جامعه دانست و بیان کرد: با کاسته شدن از ورودی پروندههای طلاق به محاکم قضائی بار سنگینی از روی دوش دستگاه قضائی برداشته شده و در کنار آن خانوادهها نیز در فضایی آرام و با استفاده از مشاورههای تخصصی به سمت صلح و سازش سوق داده میشوند.
= اقدامات دستگاه قضا در کاهش اطاله دادرسی
بینظیر است
بازرس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل گفت: اقداماتی که به همت رئیس قوه قضائیه در یک سال اخیر در کاهش اطاله دادرسی اتفاق افتاده است، بینظیر و ممتاز است.
صمد موذنزاده اردبیلی در گفتگو با خبرنگار حامی عدالت، اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد کارهای کارشناسان از طریق اتوماسیون و بارگذاری در سیستم الکترونیکی انجام میشود که این امر به سرعت ارائه خدمات و سهولت کار کارشناسان کمکی موثر کرده است.
وی با قدردانی از تلاشهای یکساله دکتر علی بهادری جهرمی رئیس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در کمک به کارشناسان رسمی دادگستریها برای انجام فعالیتهای خود به صورت سریع و بدون بروکراسی اداری خاطرنشان کرد: گزارش کارشناسان به صورت آنلاین و از طریق سیستم طراحی شده ارائه شده و حقالزحمه نیز از طریق سامانه تعریف شده به حساب کارشناسان پرداخت میشود.
بازرس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل تحولات اخیر را به نفع مراجعین و اقشار مختلف مردم در کاهش اطاله دادرسیها و سرعتدهی به پیگیری پروندهها اعلام کرد و گفت: این رویه سبب شده است تا جلوی برخی زدوبندهای احتمالی گرفته شده و کارشناسان بدون خطا و عداوت شخصی و اعمال سلایق فردی نظریه کارشناسی را به صورت واقعی در سامانه بارگذاری کرده و حتی تمدید پروانه نیز برای اولین بار به صورت الکترونیکی انجام میشود.
موذنزاده اردبیلی بیان کرد: این روند سبب شده است تا افراد حتی در مسافرت و داخل منزل فعالیت خود را انجام داده و از طریق اتوماسیون اداری و سیستم الکترونیکی نظریه کارشناسی خود را ارسال کنند تا خللی در روند کارها و سرعت اجرای اقدامات و فعالیتها رخ ندهد.
وی با قدردانی از تلاش یک سال اخیر مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با محوریت دکتر علی بهادری جهرمی در توجه جدی به نظریه کارشناسان و بارگذاری آن در سیستم طراحی شده برای استفاده دیگر کارشناسان از اقدامات و فعالیتهای شاخص و مثبت انجام شده در این حوزه تصریح کرد: حتی انتخابات مراکز کارشناسان رسمی دادگستری هر دو سال یکبار به صورت آنلاین برگزار میشود تا افراد بدون حضور فیزیکی در قالب سامانه طراحی شده آرای خود را ثبت کنند.
بازرس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل به مزایای این روند تسریع شده در فرآیند اداری اشاره کرد و افزود: این فرآیند به کاهش فساد اداری، شفافسازی کارها و دسترسی آسان و همچنین کاهش اطاله دادرسی کمک کرده و کارشناسان به راحتی میتوانند نظریههای خود را صادر کنند.
موذنزاده اردبیلی تصریح کرد: دستگاه قضاء با محوریت آیتالله رئیسی به عنوان مدیریت این مجموعه در یک سال اخیر امیدواری را برای احقاق حق و همچنین تسریع در روند بررسی پروندهها و صدور احکام قاطع و شفاف انجام داده که این فعالیتها اسباب امیدواری و قوت قلب برای فعالان این حوزه و به ویژه اقشار ملت است.
وی با قدردانی از اقدامات دکتر علی بهادری در راس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بیان کرد: فعالیتهای خوبی که در مرکز به همت دکتر بهادری جهرمی آغاز شده است، هم کارشناسان و هم وکلا را امیدوار به تحول عظیم در ساختار اجرایی و اداری این مجموعهها کرده تا ضمن کاهش فرآیند اداری و حذف بروکراسی زاید مردم به احقاق و رعایت عدالت امیدوارتر باشند.
موذنزاده اردبیلی بیان کرد: هر کارشناس پیش از این سه بار حق انتخاب پروندههای معاضدتی را داشت که در حال حاضر این کار بدون محدودیت انجام شده و معاضدتهای کارشناسی با استقبال همکاران ما روبرو شده است.
وی اظهار کرد: برخی از بانکهای عامل در استان در اعطای پروندهها به کارشناسان محدودیتهایی را قایل میشدند که با ورود قوه قضائیه به این حوزه پروندههای ارجاعی به کارشناسان سروسامان یافته ولی همچنان برخی بانکها با عده خاصی از کارشناسان کارهای خود را انجام میدهند.
بازرس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل افزود: انتظار میرود در این زمینه نیز ارجاع پرونده به کارشناسان رسمی دادگستری با حفظ عدالت و مساوات انجام شده تا تابوی قبلی در این زمینه شکسته شود. موذنزاده اردبیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۶۰ کارشناس در مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل فعالیت میکنند که ما به صورت عادلانه و از طریق سیستمی که برای اولین بار در استان راهاندازی شده ارجاع پرونده به این کارشناسان را به صورت رندومی آغاز کردیم تا همه کارشناسان در طول سال از مزایای پروندههای ارجاعی بهرهمند شوند. وی در مورد تعرفه اعلام شده برای مرکز در راستای انجام فعالیت کارشناسان بیان کرد: متاسفانه حتی تعرفههای ابلاغ شده سابق مراعات نمیشود و رقم بسیار پائینی را مطرح میکنند که در شان کارشناسان نبوده که در این زمینه انتظار اقدام عملیاتی و واقعی را از سوی مسئولان کشوری داریم.
= قوه قضائیه به ارتقای مهارتهای کارشناسان
بها داده است
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل گفت: قوه قضائیه در یک سال اخیر به ریاست اخیر به ارتقای مهارتهای کارشناسان و برخورد جدی با متخلفان در این حوزه بها داده است. دکتر حسین وطندوست در گفتگو با هفتهنامه حامی عدالت، اظهار کرد: از جهات مختلف فعالیتهای دستگاه قضا در یک سال اخیر ستودنی و در بسیاری از حوزهها بینظیر است که این رویه امیدواری را در مردم در برخورد سیستمی با فساد و تباهی در حوزههای مختلف ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه کارشناسان رسمی دادگستری ارتقای جایگاه بدنه کارشناسان موضوع بسیار بااهمیتی بوده که در مجموعه قضائی استان نیز این مساله مورد توجه و دقت نظر قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل به برخورد جدی با کارشناسان متخلف و خاطی اشاره کرد و گفت: برخورد جدی با کارشناسان متخلف به عنوان عوامل قضائی که احساس مسئولیت نداشتند، حرکتی پسندیده و قابل قبول در سالمسازی این فضا بوده است. وطندوست تصریح کرد: در یک سال اخیر سعی شده از کارشناسان خبره و سنتی با وجود داشتن کارشناس پروانه داوری دارای صلاحیت استفاده نشود و افراد فعال در حوزه تخصصی مورد استفاده قرار گیرند. وی از ارتقای مهارتهای کارشناسان خبر داد و بیان کرد: این کار با تقویت و رویکرد جدید برنامههای آموزشی تحقق یافته است.
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل با اشاره به اصلاح تعرفه دستمزد کارشناسان گفت: اصلاح در این فرآیند به جلوگیری از احتمال آلودگیهای مالی و انحراف از مسیر واقعی کمک کرده است.
وطندوست افزود: الکترونیکی کردن اظهارنظر کارشناسی از اقدامات خوب دکتر علی بهادری جهرمی به عنوان رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بوده است که این امر به تسریع در رسیدگی امور و کاهش فرآیندها کمک کرده است.
وی از تهیه دستورالعمل ساماندهی زمان و فرآیند کارشناسی به عنوان اقدام مثبت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: با کاستن از بروکراسی زاید اداری و در قالب یک سامانه نظاممند در این بخش سرعت پاسخگوئی به مردم و ارائه نظریههای کارشناسی بهبود یافته است.
دکتر وطندوست بیان کرد: ممانعت از ارجاع کارهای کارشناسی به کارشناسان شاغل در مجموعه قضائی و ادارات ثبت اسناد و املاک از دیگر فعالیتهای برجسته مرکز در یک سال اخیر بوده که باید به انتخاب شایسته دکتر علی بهادری جهرمی به عنوان رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تبریک گفت.
وی ادامه داد: اصلاح آئیننامه حقالوکاله در یک سال گذشته انجام شده و به نظر میرسد فعالیتهای مثبتی که در بهبود کارها و روند اجرایی در مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اردبیل انجام شده است، امیدواری را در جامعه حقوقدانان و کارشناسان جاری کرده است.
= اقدامات پیشگیرانه دستگاه قضاء نمودی عینی یافته است
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تفویض اختیار به زیرمجموعه و مراکز استانها در امور قضائی اقدامی ستودنی است که این روند نشان میدهد دستگاه قضا به حاکمیت قانون و اصلاح فرآیندها به نفع مردم همیشه بها داده است.
وطندوست به الکترونیکی شدن فرآیند رسیدگی به پروندهها اشاره کرد و افزود: این امر به کاهش هزینهها و کم شدن فرآیند رسیدگیها کمک کرده و به نوعی روحیه کار و فعالیت را در بخشهای مختلف قضائی ارتقا داده است.
وی به مصداق مدیریت جهادی در دستگاه قضا در بکارگیری نیروهای انسانی متعهد، جوان و متخصص در امور حقوقی اشاره و اظهار کرد: آزادسازی زندانیان غیرعمد و ایجاد سازوکار لازم در مسیر کاهش تعداد زندانیان و جلوگیری از فروپاشی کانون گرم خانواده در قالب مجموعه حمایت از خانوادههای زندانیان از فعالیتهای چشمگیر دستگاه قضاء بوده است.
وطندوست اقدامات پیشگیری از وقوع جرم را در دستگاه قضا بینظیر توصیف و خاطرنشان کرد: در مبارزه با قاچاق کالا، موادمخدر، صیانت از حقوق شهروندان، صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست به ویژه حفاظت آب در مسیر صرفهجوئی از این منابع ارزشمند با توجه به خشکسالیهای اخیر و بروز عوامل قهری و انسانی قوه قضائیه به صورت منطقی ورود پیدا کرده و نتایج خوبی را نیز در یک سال اخیر شاهد بودیم.
وی حمایت از واحدهای تولیدی را نیز از دیگر رویکردهای دستگاه قضا در تثبیت اشتغال و کمک به رونق و جهش تولید اعلام کرد و افزود: با برگزاری منظم جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و حمایت قضائی بسیاری از موانع بانکی و اداری از سر راه سرمایهگذاران و کارآفرینان برداشته شده است.
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل بیان کرد: تقویت شوراهای حل اختلاف به کاهش ورودی پروندهها و تقویت مصالحه و آشتی کمک کرده و در کنار آن ایجاد دفاتر حمایتی و مشاوره در تنظیم لایحه و دادخواستها و همچنین مبارزه با زمینخواری و تخریب اراضی کشاورزی حرکت بینظیر دستگاه قضا در یک سال اخیر بوده است.
= ورود هوشمندانه مسئولان قضائی
امنیت خاطر سرمایهگذاران را رقم زده است
مدیرعامل کارخانه اشجع باطری گفت: ورود هوشمندانه مسئولان قضائی در حمایت از تولید، امنیت خاطر سرمایهگذاران را برای حضور در این عرصه رقم زده است.
مهدی اشجع در گفتگو با هفته نامه حامی عدالت، اظهار کرد: دستگاه قضا با ورود به هنگام در رسیدگی به مشکلات کارآفرینان و سرمایهگذاران سعی کرده تا همراهی خود را با آنها در حل مشکلات بانکی و اداری اعلام کرده و در این زمینه از هیچ تلاش و حمایتی دریغ نکرده است.
وی با قدردانی از حضور رئیس کل دادگستری و دادستان اردبیل در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل و دستور صریح و قاطع در پیگیری برای حل مشکلات زیرساختی این شهرک خاطرنشان کرد: امیدواریم در اولین فرصت مشکلات و معایب این مجموعه برطرف شده و صنعتگران و کارآفرینان در سال جهش تولید امیدوار به تولید باکیفیت و بااصالت باشند.
مدیرعامل کارخانه اشجع باطری ادامه داد: با سیاستهای قوه قضائیه در یک سال اخیر بخش عظیمی از مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان به ویژه تسهیل و تسریع در روند اجرایی و بانکها به انجام رسیده که ادامه این روند میتواند قوت قلبی برای تولید و فعالان این عرصه باشد.
اشجع افزود: اشجع باطری به عنوان یک برند مطرح ملی و استانی به صورت مرتب و مکرر از این حمایتها بهرهمند شده و امیدواریم با ارتقای توان تولید در سال مزین به جهش تولید بتوانیم اهداف و رویکردهای نظام اسلامی را در تحقق اقتصاد مقاومتی عینیت بخشیم.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر و با درایت مسئولان قضائی به ویژه دستور رئیس کل دادگستری استان اردبیل جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و حمایت قضائی از سرمایهگذاران به صورت مرتب و منظم در اردبیل برگزار میشود که در هر جلسه به مشکلات چندین واحد تولیدی و صنعتی رسیدگی و موانع پیشرو با تدبیر و چارهاندیشی رفع میشود.
مدیرعامل کارخانه اشجع باطری با بیان اینکه این اقدامات پشتیبانی عملی و تضمین مناسب در پیشبرد اهداف و رویکردهای بخش تولید است، گفت: زمانی که یک سرمایهگذار و صنعتگر چنین رویکرد و برنامه حمایتی را مشاهده میکند راغب و علاقمند به حضور در عرصه تولید و نشان دادن توانمندی خود در این ساحه میشود.
= فعالان اقتصادی قوه قضائیه را ملجاء امید میدانند
مدیرعامل جامعه صنفی تاسیسات اقامتی استان اردبیل گفت: فعالان اقتصادی و گردشگری استان اردبیل مجموعه قضائی را ملجاء و پناهگاه خود در حل مشکلات و موانع میدانند.
جعفر بذری در گفتگو با هفته نامه حامی عدالت، اظهار کرد: با ابلاغ سیاستهای قوه قضائیه در سالهای اخیر شاهد تحرک و تحول در نظام حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان بودیم که در این زمینه در استان اردبیل نیز با تدبیر رئیس کل دادگستری استان اقدامات و فعالیتهای شایستهای انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: قوه قضائیه نه تنها از تعطیلی واحدهای صنعتی و اقتصادی جلوگیری کرده بلکه با یک سازوکار منطقی تلاش موثری را در تسهیل فرآیندها و بهبود کارها رقم زده تا سرمایهگذاران در بخشهای مختلف صنعت، گردشگری و کشاورزی امیدوار به تحقق شعار سال باشند.
وی ادامه داد: فعالان بخش گردشگری نیز که با موانع متعددی روبرو بودند، در سال جهش تولید بیش از گذشته به این حمایت و همراهی نیاز دارند تا با همکاری دولت و قوه قضائیه آسیب ناشی از کرونا و ضعفهای حاشیهای در این باب رفع شود.
بذری بیان کرد: با تشدید تحریمها و فشارهای متعدد اداری و بانکها باید جلوی تعطیلی واحدهای تولیدی و اقتصادی گرفته شود که در این زمینه اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی راهکاری مناسب در پشتیبانی از تولید و اشتغال و همچنین سرمایهگذاریهای انجام شده در بخش گردشگری است.
وی تصریح کرد: استان اردبیل به عنوان قطب گردشگری از تنوع جاذبههای طبیعی، تاریخی و باستانی بهرهمند است که فعالان بخش گردشگری انتظار دارند با حمایت از این صنعت پرسود و منفعت بستر تحول اقتصادی در سطح ملی و استان اردبیل به وجود آمده و مکانیزم درست و منطقی در تقویت بخش اشتغال عینیت یابد.
مدیرعامل جامعه صنفی تاسیسات اقامتی استان اردبیل ضرورت ارتقای آگاهی حقوقی و افزایش ضریب امنیت سرمایهگذاران را بر مبنای سیاست درست دستگاه قضاء یادآور شد و اظهار کرد: در کنار تدابیر پیشگیرانه در جلوگیری از ورشکستگی واحدهای اقتصادی و تداوم فعالیت کارآفرینان ضرورت دارد امنیت اقتصادی و سرمایهگذاری و صادرات فراهم آمده و یک خیز بلندی را در تحولات اقتصادی شاهد باشیم.
= توان تخصصی کارشناسان دادگستری ارتقا یافته است
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل گفت: با حمایتهای حکیمانه رئیس قوه قضائیه و روسای دادگستری استانها فعالیت کارشناسان رسمی دادگستری در سطح تخصصی و فنی ارتقا یافته است.
رامین صادقی در گفتگو با هفته نامه حامی عدالت، اظهار کرد: با توجه به اینکه نظام کارشناسی بازوی اصلی و اساسی در تصمیمگیریها و صدور آرا توسط قضات شریف است، در یک سال اخیر نهاد قضائی در کشور با حمایت و تقویت این مجموعه سعی کرده تا به صدور آرای عادلانه و واقعی کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان رسمی دادگستری با ارائه نظریه فنی و در عین حال باصداقت کامل سعی میکنند تا قضات را نسبت به دریافت حقیقت و صدور آرای واقعبینانه هدایت کنند که این مجموعه مورد وثوق و اعتماد نهاد قضائی است.
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل ادامه داد: در سطح کشور و با روی کار آمدن آیتالله رئیسی به عنوان پرچمدار اصل شفافیت و پاسداری از حریم عدالت سعی بر این بوده تا تصمیمگیریها بر مبنای نظر کارشناسی و راهکارهای ارائه شده از سوی آنها باشد که در همین راستا این مجموعه با قوت و قدرت کارهای خود را به پیش برده است.
صادقی افزود: با ورود کارشناسان و ارائه راهکارهای علمی، تحقیقی و تخصصی مقام قضائی نیز توانسته مسئولیت خود را در صدور احکام به درستی انجام دهد که امیدواریم در یک تعامل و همراهی خوب این مجموعهها بتوانند در احقاق حق و اجرای عدالت موفق عمل کنند.
وی بیان کرد: در استان اردبیل نیز با درایت رئیس کل دادگستری استان در یک سال اخیر شاهد ارتقای جایگاه کارشناسان رسمی دادگستری بودیم که در این زمینه با استقرار میز مطالعه پرونده و تسهیل امور از طریق نظام الکترونیکی بستر کار مناسب و سریع در اعلام نظریههای کارشناسی فراهم آمده است.
کارشناس رسمی دادگستری استان اردبیل با تبریک هفته قوه قضائیه به تلاشگران عرصه قضاوت و برقراری حدود اسلامی تصریح کرد: با تدابیر حکیمانه آیتالله رئیسی در راس مجموعه قضائی کشور تحولات چشمگیری در همه حوزهها به ویژه بخش کارشناسان رسمی دادگستری اتفاق افتاده که جای دارد انتصاب بهادری جهرمی را به فال نیک گرفته و از حسن مدیریت ایشان قدردانی کنیم.
صادقی با برشمردن تحولات رخ داده در حوزه ماموریت و مسئولیت خود بیان کرد: تقویت نظام الکترونیکی در ارسال نظریههای کارشناسی، کاهش فاصله زمانی و مکانی در بررسی نظریههای کارشناسی، تقویت و حمایت از نهاد کارشناسان و همچنین ارتقای جایگاه کارشناسان در رسیدن به یک نظام عادلانه در صدور آرا از جمله این اقدامات بوده است.